Ring oss

(+47) 75 77 00 00

Resepsjon

09:00 – 18:00

Send epost

post@camphamaroy.no

Om Camp Hamarøy

Campingplassen har 60 sengeplasser fordelt på 11 hytter og 6 motellrom. I tillegg er det 35 caravanplasser med strøm og vann.

leie av båt med eller uten motor  / leie kano og kajakk utleie av fiskeutstyr / sauna/badestamp / lekeplass / biljard. / restaurant med kro og pub sanitæranlegg med vaskemaskin og tørketrommel / grillhus / kiosk /

Litt om oss

Camp Hamarøy er et gammelt feriesenter drevet gjennom mange 10 år som byttet eiere april 2021. De nye eierne og driverne har satt som mål og oppgradere området til en bedre standard og satte umiddelbart i gang med arbeidene. Driverne legger samtidig vekt på å gi besøkende et minneverdig opphold så det legges vekt på god service, god mat, rene og hyggelige omgivelser som skal gi et behagelig opphold.. Det er av stor betydning for de nye driverne at anlegget skal benyttes av lokalbefolkningen ved siden av turisme. Målsetningen er å få til at anlegget skal være helårsåpent så nå i vinter er ca. 40 % hytter og leiligheter klargjort for gjester hele året. Restauranten skal drives som et samlingspunkt for Hamarøy sine innbyggere hvor vi håper at det blir et naturlig sted å markere spesielle dager for de enkelte.

Åpningstider

Resepsjon i perioden 1 juni til 16 august kl. 09.00 til kl. 18:00.
Før og etter oppsatt periode kan man henvende seg i restauranten.

Kontakt oss

(+47) 75 77 00 00
post@camphamaroy.no