Ring oss

(+47) 75 77 00 00

Resepsjon

09:00 – 18:00

Send epost

post@camphamaroy.no

Flotte aktiviteter i Hamarøy.

Hos oss har du mange muligheter for både aktiviteter og kulturelle opplevelser.

Lei en båt

Vi har 7 utleiebåter i ulike størrelser. Du kan starte ditt eget båt evenyr rett fra campingplassen. Ta med deg fiskeutstyr og prøv fiskelykken eller bare nyt båtlivet en vakker sommerdag mens havstrømmen Glimma bruser i det fjerne.

 

Hamarøy, et fantastisk turområde

Mange flotte turer i nærområde.
Dype skoger, høye fjell, havstrømmen Glimma som bruser inn og ut. Sandstrender, ferskvannsfiske eller storhavet. Du har alt i rekkevidden.

 

Vi samarbeider med Hamsundagene2024

Hamsundagene 2024 er gjennom Hamsunsenteret, som en del av programmet til den europeiske kulturhovedstaden Bodø2024. Den tradisjonsrike litterturfestivalen har som visjon å formidle Knut Hamsuns liv og forfatterskap for et nasjonalt og internasjonalt publikum.

Og for et liv og for en forfatter! Selv lenge etter sin bortgang er han verden over elsket for sitt brilliante forfatterskap. Samtidig er han hatet for sine ekstreme både meninger og handlinger. Det er disse paradoksene og ytterpunktene vi skal diskutere, dramatisere, le og gråte av i en hel uke i august 2024.

 

 

NOEN SMAKEBITER

Et godt sjøfiske i havstrømmen Glimma / Leie av båt med eller uten motor der du kan fiske eller nyte roen sammen med måkene eller havørna. (Hamarøy har en av landets største havørnbestander ) / Leie kano og nyte den absolutte stillhet og ro / Flott turterreng med merkede turstier / Velutstyrt idrettshall med styrkerom. / Kulturelle opplevelser som f.eks gallerier. Unik mulighet for overnatting i huset der Hamsun bodde i 6 år. / Blåturer for store og små grupper med bespisning, opplevelser og overnatting.